admin-ajax

Сюзан Генева

Сюзан Генева

Сертифициран преподавател по Добродетели към Фондация Родители Учители Деца от 30.01.2016 г.

Моя интерес към холистичното възпитание на деца е съвсем естествен. На 33 г. станах майка и видях света по съвсем различен начин.

Вярвам, че за да бъдат нашите деца добри човеци, те имат нужда от много любов, разбиране и правилна подкрепа по пътя на своето израстване.

През 2014 г.завърших курс по Монтесори възпитание на деца към Асоциация Монтесори – Ръка за Ръка, защото все повече осъзнавах, че децата имат нужда от различен подхот от този, който най-често срещаме  в съвременните детски градини и училища. Много ми харесва девизът на Монтесори педагогиката – „Помогни ми да се справя сам!“.

 

В момента преподавам Йога за деца и това ми дава възможност да вдъхновя децата да се движат, да релаксират, да намерят и се свържат със своята истинска същност.

Непрекъснато разширявам своите познания в областта на детското възпитание и образование чрез курсове, семинари, специализирана литература.

Курсът по Добродетели, който водя добавя голяма доза стoйност в работата ми с деца. Радвам се, че чрез него мога да помогна на децата да бъдат по- адаптивни, хармонични и уникални.