11193233_10206928958960349_3092293006370418813_n

Любов Миронова

“Любов Миронова е педагог, финансов контролер и треньор по лична ефективност. Тя има две основни професионални занимания. Можете да я срещнете като търсен консултант за бизнеса и любим преподавател в УАСГ или като създател на озарената педагогика и единственият съвременен български автор на дидактически материали по хуманна педагогика за деца, родители и учители. И в двата случая ще попаднете на работохолик, мечтател, пътешественик, любител на фотографията и перфекционист, независимо дали внедрява счетоводни софтуери, тренира мениджърския екип на бързо развиваща се компания или модерира годишната конференция на ФРУД – единственото място, на което учители и родители могат да сравняват всички съществуващи хуманни педагогически модели по света.” М. Донкова

Любов Миронова е магистър предучилищна педагогика, магистър начална педагогика, учител по икономика, счетоводство и контрол. Завършила е курс по Сугестопедия при проф. Лозанов. Преминала е множество педагогически курсове вкл. и по Валдорфската педагогика и методът на Мария Монтесори.

Има 13 години успешна кариера като мениджър и CEO, 10 години води бизнес обучения на водещи компании, банки и неправителствени организации. Екперт в областта на личната ефективност. Хоноруван преподавател по човешки ресурси.

Автор книгата „Устойчив модел за образование и хармония с децата“ и на поредицата приказки за Бонбончо, които се четат в над 70 държави.

Участник е в десетки телевизионни предавания по въпроси за образованието на съвремените деца.